четвъртък, 19 декември 2019 г.

Кримигероят Рацера, подлудил цяла България, най-сетне си получи заслуженото!

 Свързано изображение
Бургазлията Красимир Христов, известен като Рацера, ще лежи 2 отделни присъди за кражби, съобщава Флагман бг. Рацера се озова зад решетките още през лятото, след като беше арестуван от несебърската полиция заради задигната акумулаторна батерия от подвижен светофар, разположен на изхода на Слънчев бряг в посока Варна.


Заради кражбата Христов отнесе 4 месеца затвор, но ще трябва да лежи и още 1 година, тъй като наруши условната си присъда. Наказанието е кумулация от общо 10 други присъди на Рацера, който подлуди цяла България с набезите си.

До момента бургазлията е арестуван за общо 18 престъпления. Разследващите успяват да установят, че Христов е вършал чак във Велико Търново и Пампорово.

Най-вероятно той отново ще събере последните три престъпления в една обща присъда от 4 месеца. Въпреки многото престъпления до момента Рацера успява да се размине по-леко, тъй като признава вината си и покрива всички нанесени щети, след което сключва споразумения. Любителят на високите скорости побърка бургазлии с изстъпленията си.

Рацера безцеремонно източваше горивото или крадеше части от колите на хората, а в края на 2017 г. избомби няколко бензиностанции в региона, зареждайки гориво без да плаща. В началото на същата години пък джигитът отнесе патрулка и се замеси в гонка с полицията при опит да избегне проверка на пътя.

Новините от днес и със задна дата