вторник, 10 декември 2019 г.

Бургазлийка хвана гаджето си митничар на калъп с друга и стана страшно

 
Истинска сцена като от любовен филм се разигра тази сутрин в бургаския жк. „Възраждане”. Пожарникари и полицаи скочиха на крак, след като притеснена жена подала сигнал на 112, че мъжът ѝ не е отишъл на работа и не си вдигал телефона. 


Екип от униформени веднага пристигнали пред имота, намиращ се на ул. „Княз Борис I”. Наложило се разрежат с флекс металната врата, за да влязат в жилището, мислейки си, че му е прилошало или е припаднал, съобщава Gramofona.bg. 

Тогава обаче останали с пръст в уста от неприятната изненада. Иван наистина бил на легло, но не защото е зле. Бургазлията задоволявал плътските си нужди с друга жена. Настоящата му приятелка направо подивяла от гледката и последвал огромен скандал. Огорчена от видяното тя събрала част от вещите на натрапницата и ги хвърлила през прозореца. 

Измамникът се разминал само с викове и обвинения. След като станало ясно, че никой от тримата в апартамента не е застрашен, полицаите и пожарникарите напуснали мястото на драмата. 

Съседи твърдят, че униформените трудно сдържали смеха си, докато си тръгвали от спешното повикване. Съседи пък коментирали пред Флагман.бг, че митничаря доста често прекалявал с алкохол. Почти всяка вечер различна жена посещавала апартамента му и куриозната сцена днес изобщо не ги учудва.

Новините от днес и със задна дата