сряда, 18 декември 2019 г.

Синът на юристката взел най-страшното решение, съкрушен от...


 Депресивно състояние и раздяла с любимия човек са в основата на трагичното решение на 15-годишния Иван Дешев, който вчера следобед е бил открит мъртъв в района на ТЕЦ "София" в столицата, пише trafficnews.bg.
Ученикът е сложил край на живота си, като е скочил от комина на топлоцентралата. Преди това е изпратил съобщения до приятелите си, с които си взема сбогом с тях. Последната публикация на тийнейджърът в профила му в Instagram e “Сбогом на всички, благодаря че ви познавах.“ Иван Дешев е роден в Пловдив, но преди години семейството му се мести да живее в столицата.

Майка му е прокурор, а баща му следовател в Националната следствена служба. Близки и приятели на семейството скърбят за погубения млад живот и тежкият удар , който се е стоварил върху родителите на момчето.

Приятели описват Иван като изключително възпитано, добро и отзивчиво момче. Той беше винаги усмихнат, готов на всеки да подаде ръка в живота си без капчица цинизъм и с гордост до последния си дъх вървя. А днес го няма и е страшно някак: една огромна празнина тупти. Това написа негова приятелка във Фейсбук.

Последните месеци обаче Дешев преживявал труден период и често изпадал в депресивни състояния. Наскоро се разделил и с приятелката си, което дало мотив за фаталното му решение. Вчера сутринта момчето е напуснало дома си. Майка му Весела Дешева изпрати призив в социалните мрежи, но за съжаление около 13 часа следобед трупът му е намерен в района на ТЕЦ- а.

Новините от днес и със задна дата