събота, 30 ноември 2019 г.

Проститутка, която замръкна с петима клиенти със странни мераци в Кърджали, изби рибата с оплакване

 
Клиентите в Кърджали са кофти. Може и бой да ядеш, и да те оберат“ - това твърди гастрольорка на интимни услуги с чести посещения в града край Арда, пише 24rodopi.com


Само преди дни нейна колежка подала сигнал на единния европейски номер 112, че две лица ѝ нанесли побой и ѝ отмъкнали два мобилни телефона. Той обаче се оказал фалшив, за което е образувано досъдебно производство.

Жената била с клиенти в хотелска стая в областния град. Припомняме, че през юли в Кърджали бяха задържани петима души, които отнели телефон и 410 лева от 23-годишна жена. Младата дама пристигнала в Кърджали след като се уговорила с клиент за се*с услуги.

Тя наела стая в местна къща за гости, но „клиентите” се оказали петима кърджалийци с по-различни мераци. Десетки момичета заработват средно по 100 лева на час от подобни услуги в областните градове Кърджали и Смолян.

Стаи в многобройните къщи за гости и квартири са се превърнали в работни места на „дами за приключения”, както се наричат жриците на любовта. Болшинството от тях са гастрольорки. Идват на „участие“ след уговорка в интернет или по телефона.

Десетки са обявите в сайтове за възрастни, като момичетата посочват „работни места“ в областните родопски градове.

Новините от днес и със задна дата