сряда, 23 октомври 2019 г.

Запишете се на курс по португалски език безплатно и лесно


Ако сте почитател на тази южна и екзотична страна, все още може да се запишете на безплатен курс по португалски в Бургас.
За пета поредна година стартира безплатно обучение по португалски език, насочено към студенти и преподаватели от Бургаския свободен университет и университет "Проф. д-р Асен Златаров". Инициативата се реализира от Португалски културен и езиков център "Камойш" и има за цел да популяризира португалската култура.
Обучителните часове в двата университета се реализират в удобно за групата време. Всеки курсист ще усъвършенства своите езикови умения по разговорен и писмен португалски за начинаещи, ниво А1 и А2. Езиковата подготовка се води от Деница Александрова.

За студенти и преподаватели от Университет "Проф. д-р Асен Златаров" групата стартира на 25-ти октомври, петък от 09:30 часа в новия корпус на Медицинския университет.
За студентите на БСУ първите часове ще започнат на 26-ти октомври /събота/ от 09:30 часа.
Обучението е безплатно и се финансира въз основа на подписано споразумение за сътрудничество между Институт  "Камойнш" и БСУ, както и споразумение между Институт  "Камойнш" и университет "Проф. д-р Асен Златаров". 
За контакти: Деница Александрова - 0878/ 872613

Новините от днес и със задна дата