сряда, 23 октомври 2019 г.

Трето място за бургаски полицаи на републикански турнир по стрелба


Престижното трето място от общо 14 отбора завоюва бургаския мъжки тим от служителите на ОДМВР - Бургас, участвал в Републиканското първенство по полицейска стрелба с пистолет "Кракра" - Перник. В надпреварата се включиха служители от различни структурни звена в системата на вътрешното ведомство, като бургаската дирекция бе представена от петима служители - трима мъже и две жени.
           Организатор на Републиканския турнир е Спортната асоциация на МВР, която традиционно провежда в Бургас и втора за годината проява по стрелба - състезанието "Освобождение", посветено на Националния празник - 3 март.
           В отбор мъже правото да участват след вътрешна селекция придобиха следните служители : полицейски инспектор Стоян Тончев от сектор "Пътна полиция" - капитан на отбора, полицейски инспектор Георги Проданов към Второ Районно управление - Бургас и младши инспектор Недялко Недялков от отдел "Охранителна полиция" при ОДМВР - Бургас. 

В дамски отбор представителките - полицейски инспектор Симеона Събева и младши инспектор Виолета Узунова, и двете от Второ Районно управление, завоюваха отборно седмо място, което сумирано с резултатите на мъжкия отбор отведе бургаските състезатели до шестото комплексно място в крайното класиране. 
           Предвидено е последното за 2019 година Републиканско състезание по стрелба с пистолет за служители от МВР да се проведе в Смолян през м. декември. В него отново ще участва отбор от ОДМВР - Бургас.

Новините от днес и със задна дата