четвъртък, 24 август 2023 г.

Откриха мъртва в Приморско млада жена по бански, престояла дни в кола

 

Снощи в Приморско около 22 часа на ул. "Лагуна", в паркирано пред бутиков хотел Рено, е открита смразяваща находка - свидетел твърди пред Флагман.бг, че на мястото, което е близо до първа линия на Северния плаж, са се струпали много полицаи, а след това са дошли и криминалисти.

Извършен е оглед в и около леката кола. Към полунощ от автомобила е извадено тялото на млада жена, което е било в напреднал стадий на разлагане.

"Внимателно го преместиха от предната седалка в черен чувал, миризмата беше нетърпима, въпреки че бях на доста голямо разстояние, зад полицейските ограждения. Чух от разговорите между експертите, че тялото на жената е престояло поне 3 денонощия в заключения автомобил. Представете си в какво състояние е заради високите денонощни температури", каза свидетелят.

Полицейски източник на бургаския сайт потвърди информацията. Става дума за жена на видима възраст 20-30 години. Тя е била по бански костюм. Всичките ѝ документи са били в чантичката до нея. Не става дума за кражба, твърди полицейският източник.

Разпитват се хора от хотела. Разследва се изчезването на млада жена, която е в неизвестност от 21 август т.г.

Новините от днес и със задна дата