петък, 4 август 2023 г.

Близък на обвинения за нападението срещу Дебора: Капка кръв няма по него, не е виновен

  

"Нищо не знам, само очевадното, че Георги не е виновен. Първо аз не мога да разбера какви са тези полицаи. Това е късаплък, толкова кръв - 400 шева са това, а да няма една капка кръв по него. Едно ДНК да няма по него".

Това заяви пред bTV Добри Добрев, приятел на 26-годишния Георги Георгиев, който бе задържан и обвинен за нападението над 18-годишната Дебора Михайлова.

По думите на Добрев, съмнение буди и фактът, че макетният нож, с който са нанесени раните на момичето е открит в дома на Георги.

"Всеки престъпник би си взел ножа да го хвърли. Има нещо гнило тук. В панелка живеят, как никой не чу, 400 шева как се правят", попита той.

Добрев добави, че в село Братя Кънчеви, където живее Георги има поставени камери и може да се провери местонахождението на 26-годишния мъж.

"Има тол камери, може да го засекат, тук е и кметството. Момчето си е било тук. Те казват, че тя (Дебора - бел.ред.) в 23 ч. се е обадила на тел. 112, а той тук е засечен на рожден ден. Има доста камери в селата, навсякъде може да се види това", каза още Добри Добрев. 

Мъжът твърди, че 18-годишната Дебора е работила като танцьорка в нощни заведение и е имала и други интимни приятели. По думите му той не е знаел, че момичето и Георги имат връзка. 

"За мен обвиненията срещу Георги не са правилни, има някаква друга намеса, защото не може да има тя трима любовници, а само единият от любовниците да е задържан. Никой не го защити това момче. Ако наистина го докажат това нещо (нападението - бел.ред.) и аз бих го съдил, ако го е направил. Но първо да го докажат", категоричен е Добрев.

"За мен той (Георги - бел.ред.) е добро момче, не вярвам той да го е направил това нещо. Тренираха със сина ми. За мен не е той извършителят, никой не може да ме убеди. Има разминавания във версиите. Аз как един месец ще стоя, ако моето дете ще е нарязано като салата да чакам някой от медиите да се появи и да ми каже "елате да дадете интервю". Какви са тези майка и баща?", попита Добрев.

Новините от днес и със задна дата