неделя, 5 февруари 2023 г.

Откриха мъртва издирваната 21-годишна жена, работи се и по версията за самоубийство

  

21-годишната Ива Георгиева, която изчезна безследно от столичния кв. "Ботунец", е намерена мъртва вчера, съобщиха БНР и БНТ.

Младата жена бе в неизвестност от 30 януари, а родителите ѝ последно говорили с нея тогава на обяд. Ива излязла от дома си без лични документи и пари.

Част от тялото, което е намерено в "Ботунец", е било обгорено, като до него е открита малка бутилка от парфюм. Не са открити следи от силно запалими вещества - бензин и други. 

По случая е образувано досъдебно производство. Полицията работи по всички версии, но за момента водеща е, че се касае за самоубийство. Няма данни Ива да е била изнасилена. Назначена е съдебномедицинска експертиза.

Криминалистите разследват причините, накарали 21-годишната жена да посегне на живота си. Според родителите тя е била срамежлива, не е излизала по заведения и не им е споделяла да има проблеми или притеснения. 

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ/ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата