събота, 21 януари 2023 г.

Задържаха шофьор за безумно опасно изпреварване (видео)

  

Шофьор, предприел изключително рисково изпреварване на главния път между Пловдив и Хасково, е бил задържан от полицията в Първомай. Действията на служителите на реда последвали веднага след публикация в социалните мрежи, съобщи bTV.

Около 14.30 ч. водач споделил клип от видеорегистратора на своя автомобил, от който се вижда как автомобил се движи с много висока скорост на прав участък между Първомай и с. Бяла река.

В даден момент въпросната кола започва да изпреварва камион, докато в насрещното платно има автомобил. Трите автомобила се разминават, като опасният шофьор преминава вляво по банкета.

В така създалата се ситуация вероятността от челен сблъсък е била много голяма, а за участвалите в нея водачи изключително стресова.

Три часа след преглед на кадрите и благодарение на бързите си действия, полицаите от Първомай установили самоличността на шофьора нарушител.

Той е 26-годишен местен жител със системни нарушения на пътя и множество наложени административни наказания по Закона за движение по пътищата. Задържан е за 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

Новините от днес и със задна дата