петък, 11 ноември 2022 г.

29-г богаташ обяви, че ЦРУ и Мосад искат да го убият и откриха трупа му само след 4 часа

 

Милионер, натрупал богатството си от криптовалута, се удави на плаж в Пуерто Рико. Интересното обаче е, че трагедията се е случила малко след като той параноично е споделил в Twitter, че се опасява, че ЦРУ и Мосад ще го убият.

29-годишният Николай Мушегян загинал на 28 октомври, часове след като публикувал последния си пост в Twitter.

Младият милионер имал история на проблеми с психичното здраве и семейството му не вярва, че той е бил убит.

"ЦРУ, Мосад и педо елитът управляват някакъв вид мрежа за изнудване за сексуален трафик от Пуерто Рико и Карибските острови", пише в Twitter той. "Ще ми подхвърлят лаптоп, подложен от бившата ми приятелка, която беше шпионин. Ще ме измъчват до смърт."

Някои хора в общността на криптовалутите в Пуерто Рико обаче са подозрителни относно момента на смъртта му.

Мушегян беше открит от сърфист във водата на Ашфорд Бийч на 29 октомври, напълно облечен и носещ портфейла си.

Брок Пиърс, друг предприемач, който е добре известен в общността, казва пред The ​​New York Post, че е доволен, че смъртта на Николай не е подозрителна, след като говори със семейството му във Флорида.

"Майка му изясни, че смъртта му няма нищо общо с неговите конспиративни публикации.Той беше красив мъж и дете по душа. Той беше и невероятен визионер, не наричам хората много често гениални, но Николай беше блестящ", споделя той. "А гениалните хора понякога вървят по ръба на лудостта."

Семейството на Николай било толкова загрижено за благосъстоянието му, че баща му отишъл при него в Кондадо, Пуерто Рико, където той живеел в къща за 6 милиона долара.

Смъртта на младия мъж идва в момент, когато индустрията на криптовалутите е в движение. FTX, платформата за крипто търговия, е на ръба на колапса и отчаяно очаква спасителна помощ. Беше съобщено, че Binance е предложила да подкрепи платформата с парична помощ, но оттогава компанията се е отказала.

Приятелите на Николай в обществото бяха смаяни от смъртта му.

"Да, така че Николай все още е МЪРТЪВ, аз залагам на това, че той е убит, той беше намерен удавен 4 часа след най-рисковата му публикация в историята. Той имаше цяла година да се удави произволно или да бъде ограбен, така че изглежда малко вероятно смъртта му да не е свързана с неговия пост в Twitter“, казва Амийн Солеймани, главен изпълнителен директор на Spankchain.

Един от приятелите на Николай също твърди пред Post, че параноята му е частично информирана.

"Част от неговата параноя се основаваше на факти. Той щеше да открие неща. Той знаеше нещата. Николай много се отегчи от ежедневието. Преследваше разни неща, като постоянно се поставяше в странни позиции. Не беше заради парите", казва той. "Той се интересуваше защо нещата са такива, каквито са, и корупцията зад това."

Полицията в Пуерто Рико продължава да разследва.

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата