четвъртък, 17 март 2022 г.

Смразяващо! Моделката, която нарече Путин „психопат“, е намерена мъртва в куфар

  

Тялото на руския модел Грета Ведлер беше открито в куфар, повече от година след като тя изчезна, съобщава www.marca.com.

Ведлер беше убита, след като нарече руския президент Владимир Путин „психопат“ и прогнозира, че кампанията му за „подобряване на целостта на Русия“ ще завърши с трагедия. 23-годишното момиче изчезна след изказването си по адрес на руския президент преди година, но въпреки това двете събития изглежда не са свързани.

Ведлер е убита от бившия си приятел Дмитрий Коровин, който призна, че я е удушил след спор за пари в Москва. Раследващи са убедени. че убийството няма връзка с нейните политически възгледи или мнения за Путин. 

Коровин признал за убийството и също така потвърдил, че е спал в хотелска стая три нощи с нейния труп, който бил в куфар. След това отнесъл тялото на Ведлер в района на Липецк и го оставил в багажника на кола за повече от година.

23-годишният младеж публикувал снимки и съобщения в социалните мрежи на моделката, така че хората да мислят, че тя все още е жива. 


Новините от днес и със задна дата