сряда, 23 февруари 2022 г.

Истинска инквизиция: Очевидец разказа за гаврите на учениците с детето, пребито с камшик ВИДЕО

 

Пореден случай на жестока агресия. Деца биха с въже 11-годишно момче в Бобошево. Случката се разиграва в събота следобед. Момчето е било удряно с ритници и юмруци за наказание.

Според едно от децата, станало свидетел на случката, той и битото момче тръгнали с колела на разходка. Получили обаждане от приятелка да отидат на стадиона, предава Нова ТВ.

„Отидохме и видяхме около 20 деца. Алекс започна да ме души, хвърли ме на тревата. Започнахме да се бием”, разказа пострадалият.

След това част от децата нападат 11-годишното момче, докато другите снимат с телефон.

„Казаха му избирай си наказание, той обаче не каза нищо. Караха го да прави обиколки и още неща”, разказа другото дете.  

След като момчето не успява да изпълни нарежданията, следват удари с въже.

„Накараха го да се съблече, за да го удрят по гърба”, каза още свидетелят.

В основата на спора стои мълва, че някои пуши марихуана, твърди приятелят на битото дете. Според него един от участниците в клипа е от съседно село и  често носел опасни предмети в себе си.

За агресията между децата сигнализирали от ръководството на училището. Директорът Петър Кираджиийски  признава, че е изненадан от поведението им. За случката разбрал случайно и веднага подал сигнал в полицията.

„Днес имаше среща от Закрила на детето с потърпевшото дете и родителя. В понеделник от Детска педагогическа стая ще изнесат беседа за агресията”, уточни той.

По случая е образувано досъдебно производство. Продължава и разпитът на свидетели. С пострадалото дете ще работи психолог. 

Новините от днес и със задна дата