понеделник, 7 февруари 2022 г.

Алена: От февруари започват брожения и хаос, а през юли правителството пада

 

Алена даде мрачна прогноза за бъдещето на четворното правителство. "От края на февруари до края на май ще има хаос, безредие, брожения и за съжаление предпоставка за сваляне на правителството. Юли ще е месецът. Юли 2020 година започнаха протестите”, каза тя в ефира на БТВ.

От първата половина на януари до средата на миналата седмица Меркурий беше в ретроградност, което стана причина за много политически трусове в началото на тази година.

Астроложката Алена разкри в "Тази сутрин" по какъв начин движението на звездите влияе на резултатите от политическите процеси в света.

По повод визитата на премиера Кирил Петков в Северна Македония тя коментира, че се е случила в апогея на ретроградния Меркурий. Според нея той не трябва да пренебрегва съветите ѝ, защото резултатите може да са трудно поправими.

Алена смята, че датата 13 декември, избрана за съставяне на правителството, е твърде неподходяща и предрече хаос и безредици в следващите месеци, както и предпоставка за сваляне на правителството.

Добрата новина е, че грешките, допуснати по време на ретрограден Меркурий, могат да бъдат поправени в следващия период на ретроградност, който ще бъде между 10 май и 3 юни.

В периода на ретроградност Алена препоръчва да не се купува бяла и черна техника, както и да не се подписват договори.

Ако на някого му се налага да подпише договор за започване на работа, най-добре да го предпише, след като отмине периодът на ретроградност, посъветва още астроложката.

Тъй като след седмица е 14 февруари - ден, в който някои българи празнуват Трифон Зарезан, а други Свети Валентин, Алена сподели, че не вижда конфликт между двата празника.

„Просто виното трябва да е с мярка и на маса с любим човек“, завърши Алена.

Новините от днес и със задна дата