вторник, 11 януари 2022 г.

Тошко Йорданов: Председателят на НС доказа нагледно как работят ваксините и сертификатът

  

                               Снимка: Булфото

В антиваксърска пропаганда превърна заразяването с COVID-19 на председателя на парламента Никола Минчев коалиционният партньор Тошко Йорданов, който е лидер на ПГ на партията и зам.-председател на "Има такъв народ".

"Два пъти ваксинираният председател на НС нагледно доказа как работят ваксините и "зеленият сертификат". Добре че са те, иначе как щях да бъда карантиниран при положение, че съм здрав?!", написа в профила си в Туитър Тошко Йорданов, въпреки, че няма как да не знае, че дори и ваксиниран, всеки може да се зарази и ваксините са само средство за предпазване от летален изход в случай на заразяване. Та в този ред на мисли, ни се иска да попитаме, когато приключим с ковид и антиваксарството не е на дневен ред, "Има такъв народ" и "Възраждане" каква тема ще експлоатират, за да си правят ПР. Ще има да си спомнят с умиление за ковид или ще си мечтаят за нов вирус, че все нещо да ги вкара в парламента!

Самият той, в качеството си на лидер на ПГ на ИТН, също взе участие в заседанието на КСНС при президента за интеграцията на Северна Македония.

Именно след 6-часовото заседание парламентарният шеф съобщи, че се е почувствал зле и тестът му за коронавирус се е оказал положителен.


 

Новините от днес и със задна дата