понеделник, 10 януари 2022 г.

Появиха се нови СНИМКИ и подробности за убиеца от "Люлин" - Денис-Мустафа Камел Ал Газзи

  

Самоличността на убиеца на 36-годишния Илиян Илиев от столичния ж.к. "Люлин" бе потвърдена от източници на "Телеграф". Става дума за 24-годишният Денис-Мустафа Камел Ал Газзи, който е наръгал жертвата си в неделя вечерта.

Вече стана ясно, че убийството е извършено заради заря по време на празненство за раждане на дете, като се появиха и снимки на жертвата. Както и че Денис е обявен за общодържавно издирване.

„Той излиза от входа, идва и казва: - Абе, вие знаете ли, че тука има деца? И те му казват: - Ние празнуваме раждането на дете”, разказа Ангел Илиев, видял убийството. Според него острието се забива в гърлото на Илиян. Веднага след това Денис избягал и все още не е открит. Той живеел с баба си и дядо си.

„За мен е прекрасно дете. Защото изпитите си взема, сега на предварителната сесия си е взел изпитите - два с шестица, два остават”, разказа баба му, цитирана от Нова ТВ. По думите й Денис учи икономика и дори наскоро имал изпити. Проверка на "Телеграф" показа, че той е действително е учил в УНСС, така е записал и в профила си във Фейсбук. Както и че е родом от София. Баща му е от Кувейт и в момента се намира в чужбина, казаха от МВР пред „Телеграф“.

За понеделник в 22:45 бе планирана заря в памет на Чико, както е известен сред познатите си Илиян. "Ще се пусне заря зад блока му. Който иска да го уважи, нека заповяда", призоваха негови приятели в социалните мрежи.

Ето снимки на Денис с баща му Камел Ал Газзи:
 

Новините от днес и със задна дата