неделя, 5 декември 2021 г.

Доц. Кунчев със страховито разкритие: Питаха ген. Мутафчийски къде крие трупа ми

  

Добре съм, чувствам се чудесно и съм на работа от една седмица. Забавих третата си доза и дадох положителен резултат за ковид. Лекувах се вкъщи и успях да го преодолея в рамките на седмица-10 дни, но после дойде пост ковид синдрома.

Това заяви пред bTV доц. Ангел Кунчев в първото си телевизионно интервю след дълго отсъствие, което предизвика редица конспирации за здравословното му състояние.

"Ковидът е системно заболяване и рецепторите, които се свързват с вируса са в цялото тяло. Кой каквото си има, ковидът го изостря. Имах изостряне на кръвното налягане и кръвната захар. Слава Богу, преодолимо е. Имам диабет, но се лекувам само с хапчета - диабет тип 2. Звънна ми една репортерка от "Ройтерс" и започна да ми изрежда всичко написано и ме пита кое е вярното и аз й казах: "Само името", разказа той. 

"Официално изпратиха запитване до проф. Мутафчийски защо крият тялото ми в моргата и ще го изкарат ли след изборите. Да приемаш всичко за истина, говори лошо, че не знаеш как да отделиш лъжата от истината", обясни доц. Кунчев.

"Първо, нямаше вирус, защото ако не го видял, не съществувал. После нямаше пандемия, дойдоха чиповете. Едни хора с бели престилки обикаляха и показваха как на малък микроскоп се виждали малки частици, с които ни контролирали. За съжаление, айкю нивото на интелект върви много пряко с тези неща, допълни той. 


"Много се радвам на това, което слушам последните два-три дни, слушайки какви политики идват в здравеопазването. Макар да е много закъсняла, без тази кампания не може. И кампанията не може да бъде послания, преведени от СЗО, в сайта на МЗ. Без по-високо ниво на имунизация няма да се върнем към нормалността. 

За грипен вирус се имунизираме всеки сезон. Може би ще прозвучи странно, но това, което идва като информация за "Омикрон" ми се вижда оптимистично. Започва да върви към това, което очакваме. Никой микроорганизъм не може да предизвиква 5 години пандемия без никой да се адаптира към него. "Омикрон" може би ще тръгне към посока на нормален респираторен вирус", разкри доц. Кунчев.

"Министър Кацаров не се допитва много до мен, той си назначи страхотни хора в екипа. Проф. Кожухарова е страхотен епидемиолог", обясни той.

Новините от днес и със задна дата