петък, 17 декември 2021 г.

Володя Стоянов след 43 дни боледуване от Covid-19: Буквално се върнах от ада

  

                             Снимка: Булфото

Певецът Володя Стоянов, който изкара 43 дни с тежка форма на Covid-19 преди дни беше изписан от Военната болница. Рожденият си ден, на 3 декември, прекарал там. Сега музикантът е на домашно лекуване в къщата си в Петрич.

Казва, че са му взели телефона и когато се прибрал вкъщи го включил, а той не спрял да известява за обаждания, съобщения.

"Приятели от цяла България, от Америка, от Австралия даже са се молили да оздравея. В Пърт няма българска черква, по тази причина са ходили да палят свещи в гръцката. Дядо Сионий е направил литургия в Бачковския манастир. 

Адвокат Иван Драмов, началник на фондация "Ванга", е заречен да направи курбан на Петковден на Рупите, единствено да оздравея - това чета в известията на телефона си. Народът ме обича и аз в никакъв случай не съм го предал, по тази причина от сърце благодаря на всички другари и фенове", споделя войводата пред медиите. Той се възстановява по-бавно, но се чувства по-добре. С него ще работи рехабилитатор, защото се е обездвижил след месец и половина на легло.

"Моя е вината, че не се ваксинирах навреме. Имах доста участия през лятото и все си казвах: "Хайде, и това да мине и ще го направя". При всеки симптом трябва да се обръща внимание и да се прави снимка. 

И най-важното - да се ваксинираме. Ако го бях направил, нямаше да изживея този ад. Буквално се върнах от ада. Сега за първи път ще съм с семейството на празниците", казва още фолклорният изпълнител, който отслабнал с 7 кг.

Новините от днес и със задна дата