петък, 12 ноември 2021 г.

Ангел Кунчев: Скъпи приятели и неприятели, имам нахалството да не съм умрял

  

                                Снимка: БТА

Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече - имам нахалството да не съм и умрял! Това написа в профила си във Фейсбук държавният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. В последния месец той няма публични изяви, след като обяви, че се е самоизолирал заради коронавирус.

Това породи и много инсинуации, които днес той опровергава.

Ето какво написа здравният инспектор в социалните мрежи:

Скъпи приятели, колеги , а и неприятели!

Съжалявам, че Ви занимавам с моята личност, но лъжите и конспирациите станаха твърде нагли. Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече - имам нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпвал на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт.

Нямам направена трета доза (за съжаление)!

Благодарение на ваксинацията изкарах сравнително лек Ковид, а сега се възстановявам в дома.

На моята възраст - карам 63 години, диагнози - хипертония, диабет, ритъмни нарушения - едно дори и средно тежко Ковид заболяване със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение. Ако си бях направил и третата игла - вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.

Прилагам видеото за да демонстрирам докъде може да стигне грозната, нагла и безумна антивирусна пропаганда! Насладете се на манипулациите, които тя произвежда ежедневно.


Не бъдете лековерни, направете най-доброто за себе си - имунизирайте се!

Новините от днес и със задна дата