петък, 26 ноември 2021 г.

Разгневен анализатор: ПП изисква да отделим за шепа политически паразити и цели министерства и десетки милиони

 

"Няма мутра, олигарх, бюрократ, комунист, либерал, консерватор, депутат, престъпник или бандит, който да е толкова вреден за едно общество, колкото политическият "Зелен"" - написа във "Фейсбук" политическият анализатор Кристиян Шкварек, по повод обсъждането на "вицепремиер по климатичните промени" от партиите, преговарящи за коалиционно споразумение. Ето какво още казва той:

България ще променя климата на планетата Земя

Няма си други приоритети. Все пак от нещо трябва да се хранят паразитите от "Зелените". След като докараха най-богатия континент на света до енергийна криза и откраднаха малко над трилион евро, кражбата им трябва да продължи.

"Промяната" изисква да отделим цели министерства и десетки милиони за шепата политически паразити от българския клон на европейските "Зелени". Както и да не си развиваме единствената енергийна алтернатива - ядрената, за да им угодим и за да може Петков да получи мнозинство в парламента.

Няма мутра, олигарх, бюрократ, комунист, либерал, консерватор, депутат, престъпник или бандит, който да е толкова вреден за едно общество, колкото политическият "Зелен". 


Новините от днес и със задна дата