петък, 26 ноември 2021 г.

Нова жестока трагедия: Родители загинаха пред очите на детето си

 

Семейство е загинало при жестока катастрофа на пътя между Враца и Оряхово, съобщава BulNews. 

Кървавият инцидент е станал край село Алтимир. До него се е стигнало след като ТИР, който излизал от селото, в посока Враца, се е завъртял на пътя и в него се ударил лек автомобил "Тойота", пътуващ към Оряхово.

В японската кола се забило и движещото се зад него "Ауди". В "Тойота"-та е пътувало семейство с малко дете, като при жестокия сблъсък двамата родители са загинали на място. Наложило се пожарникари да режат смазаните ламарини, за да извадят детето изпод тях.


По неофициална информация водачът на "Ауди"-то е невредим, а детето е закарано в белослатинската болница, като тежкото му състояние е наложило да бъде транспортирано към Плевен. 


Заради тежкия инцидент пътят е затворен и вероятно няма да бъде отворен през следващите няколко часа. Екип на "Пътна полиция" отклонява идващите от Оряхово през Бяла Слатина, а пътуващите от Враца в тази посока могат да се отбият при Борован към Бяла Слатина или да продължат и да минат през село Добролево. 

Очаква се всеки момент на местопроизшествието да пристигнат и експерти от Враца, които да започнат работа по изясняването на тежкия пътен инцидент.

Новините от днес и със задна дата