сряда, 10 ноември 2021 г.

Българин пострада тежко на снимачната площадка на "Непобедимите 4" в Солун

  

Напоследък над снимачните площадки на холивудските продукции като че ли тегне някакво проклятие, което сякаш се опитва да спре работата по тях, предизвиквайки серия от различни нещастни случаи.

След неотдавнашната трагедия, сполетяла екипа, работещ по последния филм с Алек Болдуин, само преди часове дойде вестта за нова, този път настъпила на терена на екшъна "Непобедимите 4", който от понеделник насам се намира в Гърция.

Общо трима души са били ранени вчера по време на заснимането на сцените от лентата в южната ни съседка, а един от тях е българин, за чието състояние към момента лекарите болницата, в която е настанен, казват, че е критично.

Той е бил част от техниците. По информация на местната телевизия Mega е паднал от плавателен съд в Солун, на който е била пресъздавана престрелка. Засега обаче не се издават повече подробности и самоличността му остава загадка.


Другите два инцидента са се случили в малкото градче Додулари, недалеч от мястото, където е пострадал нашенецът. Втората жертва е един от операторите, който е бил блъснат от каскадьора на Джейсън Стейтъм, докато той е карал автомобил на заден ход.

Третият ранен е дубльорът на звездата от "Транспортер", който се е контузил, скачайки от една кола върху друга, предава в. "Труд".

"Въпреки злощастията, снимките на четвъртата част на "Непобедимите" продължават както обикновено", съобщават от Mega TV, като уточняват, че засега продуцентите на филма не са направили официално изявление за случилото се.

Гръцката медия предава, че за нуждите на филма в източната част на Солун е изграден огромен декор, където през следващите две седмици ще се снимат повечето сцени. 

Там пред камера ще застанат цял куп световни знаменитости като Стейтъм, Силвестър Сталоун, рапъра 50 Cent, Меган Фокс, Анди Гарсия и др. пристигнали специално от Съединените американски щати за проекта.

Новините от днес и със задна дата