сряда, 27 октомври 2021 г.

Кикбоксьорът разбил ченето на садист, пребиващ жена си пред децата им, може да се окаже подсъдим

 

29-годишен мъж , който се притече на помощ на жестоко удряна с ритници жена на улицата и я спаси от садистичния ѝ съпруг, се намира в абсурдната ситуация да се превърне в обвиняем за нанасяне на средна телесна повреда, предава Флагман бг.

Изумителният екшън се е разиграл в събота, привечер, около 19:30 часа, на улицата до хипермаркет „Била“ в жк. „Изгрев“, до жилищната кооперация №126.

Той е бил един от десетките свидетели на отвратителна сцена, при която в присъствието на двете им малки деца, съпруг жестоко ругае и псува собствената си жена и тяхна майка, нанася ѝ няколко удара в лицето, след което я поваля на асфалта и започва да я рита.

Това е 40-годишният Иво А., когото някои от хората са разпознали като човек с агресивен характер. Виковете за помощ на 32-годишната жена и децата оставали без реакция от наблюдаващите безмълвно потресени очевидци.

Единствен, 29-годишният младеж се е намесил, като първо е предупредил бияча да престане с побоя.

В отговор получил псувни и обиди, бил е и предизвикан от побойника – като е толкова „отворен“, да дойде да се бие с него, в добавка имало и реплика, че това е собствената му жена и никой няма право да се меси в техните отношения.

Младежът не изглеждал внушителен и никой не подозирал, че всъщност е един от добрите ни спортисти по кикбокс.

Той замахнал само веднъж към брадата на развилнелия се съпруг, в резултат на което, обаче, счупил челюстта му.

Дори не го съборил на земята, само го разлюлял. Докато разправията вървяла, очевидци са повикали по тел. 112 полиция, а след това е извикана и линейка.

Оказало се, че съпругът с разбито чене трябва да бъде транспортиран до варненската клиника по лицево-челюстна хирургия, защото в Бургас нямаме такива специалисти, а кикбоксьорът е бил арестуван за 24 часа и откаран в ареста на Пето РУ за нанасянето на средна телесна повреда.


„Много е неприятно, защото арестуваният е реагирал като истински гражданин, няма криминално досие, действията му са мъжки и са пример за останалите свидетели на случилото се.

Той е предприел единствено вярна мярка в такава ситуация. Пребитата съпруга ни призна, че многократно е малтретирана от 40-годишния Иво А.

Животът ѝ бил същински ад с него, но се подчинявала на общия живот с насилника, заради двете им малки деца“, каза източник, запознат с подробности за случая.

Всъщност в Пето РУ са образувани две преписки и се водят две досъдебни производства – освен срещу 29-годишния кикбоксьор, още и срещу побойника-съпруг – за малтретирането на беззащитната му жена.

Той обаче ще бъде разпитван едва след като наместят челюстта му във Варна и може да артикулира нормално.

Новините от днес и със задна дата