вторник, 28 септември 2021 г.

Нова сензационна версия за кандидат-президента на ГЕРБ

  

Известният кардиолог и иноватор в медицината проф. Иво Петров е бил обсъждан за кандидат за президент на ГЕРБ-СДС, съобщава „Антени“, позовавайки се на свои източници.

Проф. д-р Иво Петров е лекар от световна величина с впечатляваща практика като лекар, със световни постижения при сложни оперативни лечения, боготворен от пациентите си. През 2019г. проф. Петров става победител в кампанията на Кредоуеб „Лекарят, който ме вдъхновява“ в специалност „Кардиология“ и „Мъж на годината“ в класацията на Дарик радио.
 

Определя се като позитивен и казва, че позитивната енергия е много по-оскъдна от негативната – много по-лесно е да си лош и злобен.

„От всички бивши соцстрани, които имаха възможност да се развият, ние използвахме най-зле шанса си. Не успяхме да излъчим управници, запалени от патриотичната идея, довела до екстремно бързото развитие на България след Освобождението и световните войни. Това не се повтори след последната историческа промяна“, казва проф. Иво Петров.

„Сигурен съм, че има една голяма вселенска духовна сила и ние сме нейни малки “издания”. Сигурен съм, че тя подкрепя тези, които се опитват да направят живота на другите по-добър, въпреки че злобата и хаосът са много силни. Тази сила помага на имащите позитивно мислене и добри цели в живота. Много хора като мен вярват, че когато си визуализират правилните неща, те се случват“, смята известният кардиолог.

Новините от днес и със задна дата