събота, 25 септември 2021 г.

Жестоко тройно убийство в Загреб: Масон удуши трите си деца (видео)

 

Полицията в Загреб е открила три мъртви деца и баща им, който е опитал да се самоубие, съобщи агенция Хина, цитирана от БТА.

Полицията е открила бащата, както и трите удушени деца, в апартамента им през нощта в загребския квартал Млинови.

Според неофициални данни бащата е австрийски гражданин, който живее и работи в Загреб. Преди жестокото престъпление той е публикувал писмо в социалните мрежи, в което е заявил, че приятелката му го е напуснала поради тормоз от бившата му жена, както и че е останал без пари.

"Довиждане на всички! Ще си тръгна, както вече не мога. Любовта на живота ми, ме напусна, защото бившата ми жена беше много лоша с нея и нямам пари. Всичко, което опитах последните 1 1/2 години, не ме върна на работа и дори братята ми от хижата на масоните като ....,.... и ....не искаха да помогнат, дори не вдигнаха телефона накрая . Само най-добрите ми приятели ....и .... и брат ми Хелмут ми помогнаха колкото могат. Но сега съм на края! Така че сбогом." - пише в профила си   във фейсбук 56-годишният Х. К.

По време на престъплението майката на децата не е била в Загреб, а децата са прекарвали почивните дни при баща си, съобщават източници на хърватската полиция.

Бащата може да бъде осъден на 40 години затвор, посочва порталът "Индекс".

Новините от днес и със задна дата