Почти всеки летовник на нашето Черноморие се връща в София с Ковид-19 или чревен вирус! Хотелите, ресторантите и дискотеките пращят от туристи, но никой не спазва противоепидемичните мерки. Резултатът е ужасяващ - четвъртата ковид вълна вършее по морето и от там се пренася в големите областни градове.
Числото на заболелите се вдига всеки ден, а ресорният министър Стела Балтова сипе общи приказки, вместо да отиде на терен и да се намеси решително. Както подобава на отговорен представител на правителството.

Вместо действия, г-жа Балтова се занимава с третостепенни въпроси, което личи от последните ѝ медийни изяви.

"Трябва да се помисли по какъв начин ще се подходи през следващия сезон, за да има паркоместа и за тези, които идват с автомобили по морето. Това са не само българи. Трябва да се направи ново управление и на плажните ивици, за да има места за всички", казва Балтова. А след това с миловидно изражение изръсва, че тепърва щяло да се "анализира ситуацията с картината с препълнените курорти по морето".

Представяте ли си уважаеми българи! В разгара на ковид кризата по Черноморието, Балтова се е загрижила за паркоместата!?

Г-жо Балтова, нима не си говорите по телефона с колегата здравен министър или с епидемиолозите, та ви е необходим анализ? 

Нима не виждате, че летният сезон е към своя край и е необходимо да се погрижите за здравето на туристите, а не да се занимавате с паркоместа!

Не само, че постъпвате неадекватно, но и закъснявате фатално! Докато се намесите със скоростта на търтей, български граждани всекидневно се разболяват, а някои от тях умират. Отиват си от този свят заради безхаберието на охранени чиновници и мързеливи политици.

Г-жо Балтова, намесете се докато все още има шанс да се спасят човешки животи! Или просто си вървете!/БЛИЦ