понеделник, 16 август 2021 г.

Милионер разбра, че секси съпругата му е проститутка, а последвалото е шокиращо!

  

Хирургът милионер Хан Джо Ким подаде молба за развод с Реджина Търнър, модел, спечелила конкурса за красота „Мис Кънектикът“ през 2011 г.

Причината е скандална - мъжът разбрал, че 32-годишната му съпруга работи като ескорт. От 2015 г. момичето е спечелило около 700 хиляди долара от своите VIP клиенти!Хан Джо Ким заяви, че преди сватбата в края на 2015 г. момичето го е измамило, без да разкрие подробностите от личния си живот. Когато съпругът ѝ имал въпроси относно редовното отсъствие на съпругата и парите ѝ, Реджина продължила поредицата от лъжи - уж големите суми били наследени, а тя пътувала само „в командировки и на срещи с приятелки“, съобщава The New York Post.

41-годишният хирург разбрал тайната на жена си случайно - в телефона на момичето се натъкнал на откровена кореспонденция с един от нейните клиенти, пише The Sun. Процедурата за развод току -що започнала, но двойката вече се разделила.
Докато се разкриват все повече и повече подробности - през всичките години съвместен живот тя излъгала Хан, че е учила в университета. Оказа се, че дори не е завършила гимназия.

Новините от днес и със задна дата