сряда, 11 август 2021 г.

Извънредни новини за изчезването на Юмер Мехмед

  

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за срок до 72 часа С.Р., който е обвинен в отвличането на 28-годишен мъж. Престъплението е осъществено на 04.08.2021 г. в град Бургас. То е квалифицирано по чл.142, ал.1 от НК. Това съобщиха от Окръжна прокуратура – Бургас.

Припомняме, че преди дни стана ясно, че бургаският 55-годишен бизнесмен Станимир Рагевски е арестуван във връзка с мистериозното изчезване на 28-годишния Юмер Мехмед, който е сочен като човек на Димитър Желязков – Митьо Очите.

По време на разследването е установено, че отвличането е осъществено с лек автомобил, който е собственост на обвиняемото лице.

Предстои Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Уточняваме, че малко по-рано днес се появиха кървави разкрития за мистерията с изчезналия Юмер.

Всъщност Юмер се оказва момче за всичко, пряко подчинен на бизнесмена Станимир Рагевски, който от своя страна е част от по-горното ниво на добре организирана престъпна структура, съобщава Флагман.бг.

Мястото, докъдето стига белият Мерцедес комби, зад волана, на който е Рагевски, а до него седи Юмер Мехмед, бе открито. Той стига до блок 47 в жк. „Зорница“ на 4 август, около 15:10 часа. Там следите на двамата се губят. В 16 часа е изключен и окончателно телефонът на Юмер.


Открита е кръв, чийто анализ показва по безспорен начин, че е на Юмер Мехмед. Вероятността да е жив клони почти към нула, тъй като дългогодишният му „работодател“ е имал сериозни причини да го елиминира от мръсния бизнес.

Има достоверна информация за умишлен палеж на бистро „Селена" на Северния плаж в Бургас, извършен през май 2010 г. Това бе едно от най-посещаваните заведения, на чието място сега е устроен Saxa beach. По това време Юмер е бил на 18 години и е „работел“ вече за Рагевски. „Селена“ изгоря при мистериозни обстоятелства.

Едно от подозренията бе, че собственикът сам си е поръчал опустошението, за да ползва застраховката.

„Не знам дали тогава Рагевски взе пари от застрахователя, но всички от нашия кръг знаехме, че неговото момче Юмер всъщност заля с няколко туби нафта „Селена“ и участва в палежа“, казал източник на Флагман.бг от ъндърграунда, на когото твърдят, че могат да имамт доверие.

Репортерите, които опитаха да отразят случая тогава, бяха посрещани враждебно от ресторантьора, който дори си позволи брутално да натроши скъпа телевизионна камера и да налети с юмрук на оператор.

Това потвърждава близостта им от много години назад. Че Юмер е специалист по палежите, се потвърждава и от участието му в огнената вендета с двете катафалки на две погребални агенции в Бургас през 2018 г., когато започнаха и първите сериозни арести на групата на Димитър Желязков Очите.

Откриха разчленен труп в Бургас, допускат, че е на Юмер

Нови шокиращи подробности за екзекуцията на Юмер Мехмед в Бургас

 

Новините от днес и със задна дата