четвъртък, 12 август 2021 г.

Откриха разчленен труп в Бургас

  

                                      Снимка: Булфото

Откриха разчленено тяло на мъж в Бургас. Според непотвърдена информация то е на изчезналия на 2 август Юмер Мехмед. Тялото е докарано снощи в бургаската морга от криминалисти на части, в чували, съобщи Нова телевизия.

Задържан за отвличането на Юмер е бизнесменът Станимир Рагевски. Вчера Окръжната прокуратура в Бургас внесе искане в съда за постоянното му задържане под стража.

Според непотвърдена все още информация, задържан по случая е още един мъж. Към този момент разпитите на двамата продължават.

Все още не е ясно дали Станимир Рагевски е замесен с изчезването преди 10 месеца на Теодора Бахлова от Бургас.

Дъщерята на бургазлийката съобщи в профила си във Фейсбук, че друг задържан по случая е направил самопризнания, че майка ѝ също е убита. На този етап информацията не се потвърждава от полицията.

Припомняме, че преди дни в "Здравей, България" разказаха за млада жена от Бургас, която издирва майка си от почти една година. На 29 октомври миналата година около 16 часа дома си напуска Теодора Бахлова, която е брокер на недвижими имоти. Оттогава жената е в неизвестност. От края на миналата седмица в Бургас близки и полиция издирват и млад мъж на име Юмер Мехмед. Седмица преди това той е бил в ареста като част от групата задържани с Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите. Мехмед е освободен преди дни, но после изчезнал от строителен обект, където работел.

Новините от днес и със задна дата