събота, 28 август 2021 г.

Три жени си спретнаха брутален бой заради айтоски мачо

 

Див екшън заради айтоски Дон Жуан се разигра в село Мъглен посред бял ден. Три жени се млатиха брутално с шамари и ритници, а накрая завършиха в съда съобщиха от Флагман.бг. 

Случаят е отпреди няколко дни, разказаха очевидци. Скандалът в центъра на Мъглен между 40-годишната Тодорка, 34-годишната Таня и 38-годишната Фатме е вдигнал на крак цялото село. Брутални псувни и обидни епитети огласили центъра на Мъглен. Нищо неподозиращите съседи са излезли да проверят какво се случва.

Замръзнали от шок от видяното – добре познатите им съседки, три зрели жени, са в люта свада. Тяхното присъствие обаче по никакъв начин не е смутило бесните им съселянки. Дори напротив. Вербалната разпра между тях много бързо е прераснала във физическа и пред очите на сеирджиите те започнали да си бият шамари.

„Псуваха жестоко – като каруцари. Нито едната не остана длъжна към другите две. Превърнаха в цирк центъра на селото“, разказа очевидец. 


По негова информация айтоски мачо откраднал сърцето на Тодорка, Таня и Фатме. Той въртял любов и с трите, без влюбените жени да подозират.

„Първо разбрала едната, после другата. Първоначално спорът за любимия бил между двете, но в един момент е станало ясно, че има и трета. Е, тогава е станало страшно. Явно от страх да не го загубят, влюбените жени не са му поискали сметка, а са решили да се "разбeрат" помежду си“, обясни още жител от с. Мъглен.

Побойничките са отнесли глоба по 100 лева от Районен съд-Айтос по Указа за борба с дребното хулиганство.

Новините от днес и със задна дата