понеделник, 23 август 2021 г.

Такси блъсна момиченце в Бургас

  

10-годишно момченце пострадало след инцидент в центъра на Бургас. То бе било блъснато от таксиметров автомобил на ул. „Княз Борис I”, пише "Флагман".

Минути след инцидента, около 15:15 ч., на място пристигнаха последователно полицейски автомобил и линейка на сирени. По първоначална информация причината за инцидента е, че детето рязко е излязло на пътното платно. Състоянието му е стабилно, разминало се е само с охлузвания и сериозна уплаха.

В участъка се бе образувало сериозно задръстване, тъй като таксиметровият автомобил беше спрян вдясно на лентата към жк „Възраждане“ на аварийни светлини. Тапа се образува и на кръстовището между бул. „Христо Ботев“ и ул. „Княз Борис“, тъй като излизащите от подземната улица автомобили не могат да пресекат навреме кръстовището и остават по средата му.
 
Водачът на таксиметровия автомобил е останал на мястото на инцидента. Той е изглеждал изключително притеснен и до качването на момченцето в линейката правел всичко възможно да помогне. Дава е обяснения пред полицаите.

Новините от днес и със задна дата