събота, 5 юни 2021 г.

Явор Дачков изкара кирливите ризи на ген. Атанасов и мръсните му пари

 Явор Дачков изкара кирливите ризи на ген. Атанасов и мръсните му пари  

Атанасов подслушваше американското, германското и английското посолства, за да разбере предварително какво искат, за да може правителството на Костов да го осъществи. Това написа в профила си във Фейсбук журналистът Явор Дачков.

И сподели свой "личен спомен" от управлението на Иван Костов.  Личен спомен от времето на управлението на Костов преди 20 години. Предишната съпруга на Атанас Атанасов от "Демократична България" работеше за USID. Сърцата и честна жена.

Беше потресена, когато вкъщи откри огромна сума пари и документи с гриф "строго секретно", докато Атанасов бе шеф на Национална служба "Разузнаване". Чудеше се какво да обяснява в американското посолство. Беше в истински личен стрес.

По-късно, след като се разделиха, имаше и друг. Тя отиде в САЩ с децата, а чекът от Атанасов, пратен за издръжката на сина ѝ за обучението му в колеж бе върнат от американците, защото бе от Славчо Христов. Отрязаха го по стандартна процедура за проверка на чисти пари.

Този човек днес говори да емпидемичната корупция в България в "Панорама". Добре е да сме информирани в последната "Панорама" преди кампанията и по време на интервюто с Херо Мустафа в същото предаване:)

P.S. Атанасов подслушваше американското, германското и английското посолства, за да разбере предварително какво искат, за да може правителството на Костов да го осъществи. Това е неговото обяснение, което чух от него, след избухването на скандала преди 20 години. 

Новините от днес и със задна дата