сряда, 9 юни 2021 г.

Алена бие тревога: Изтеглиха жребия в ден на агресия и разруха

Алена бие тревога: Изтеглиха жребия в ден на агресия и разруха, БСП и ИТН да се готвят за...

Хаосът продължава и все повече маски падат. Има шанс да бъде съставено правителство, както има шанс следващите предсрочни избори да са октомври-ноември, прогнозира Светлана Тилкова - Алена, цитирана от Труд бг.

От 4 април живеем във времето на разрухата и както вече не един път казах, астронумерологичните ми и кармични тълкувания в значителна степен са безпредметни, защото България вече е в криза и видът на политическото представителство в Народното събрание няма силата да я потуши през следващите три години в най-добрия случай, особено след като денят 9.6.2021, в който изтеглиха бюлетините, е на агресия, емоции и разруха.

Много пъти писах, че 2021 година дава отражение върху следващите девет години от календара, изборният ден на 4 април е кръстопътят, а пред нас има два пътя.


Единият е на глобална положителна промяна, другият е на глобална отрицателна. Средно положение няма.

Доброто или злото, което ще изживеем, ще бъде единствено следствие от нашите действия, а за съжаление омразата още битува още дълго в нашето общество, а мразофилството ще е господар.

ГЕРБ-СДС

Вибрацията на годината на коалицията е подчинение на Съдбата, на избирателите и техните искания, в месец на неочаквани и безконтролни емоции, особено ако още някой невидим партньор реши да даде рамо на ГЕРБ - СДС чрез своите избиратели, но по-късно водещо до скандали по време на кампанията, която заради началото є е носител на неподходящи партньорства. Отново казвам, че СДС е камък на шията на ГЕРБ и отблъсква избиратели.

Изборната бюлетина с №5 е носител на глобални промени, но дали ще са положителни или отрицателни зависи само и изцяло от възможността на коалицията да си върне доверието на избирателите - трудно до невъзможно, имайки предвид и като цяло негативният деветгодишен период, в който България навлезе.

Въпреки че като астрологична характеристика е заложено отново да са първа политическа сила, все още няма предпоставки обещаващи им да съставят правителство. Съдбата е решаващият фактор в този случай, а също и негативната карма, която натрупаха от средата на миналата година до сега.

“БСП за България”

Тази коалиция бих определила като астрологичен тюрлю гювеч, събран под мотото “колкото повече - толкова по-малко”. Много партии-слаб резултат. Неизвестно защо и БСП като ГЕРБ залитна по количеството, но без качество и сигурни гласове.



Сигурно и в БСП не знаят какво очакват от партии, повечето неизвестни и без значим изборен резултат през последните 30 години.

Планетарните аспекти подчиняват водещата партия-БСП, коалиционните са следствие от нея, всяка със своите мечти и желания.

Дали ще стане известно за обществото или не, не съм изчислявала, но по време на кампанията заради липсващо единомислие в тази коалиция ще има брожение родено от промени в движение от водещата партия, вследствие на емоционалният месец и денят на подчинение, все обвързани с вибрация 11.

Номерът на бюлетината е 4 и в конкретния случай не означава “добре свършена работа”, каквото нумерологично тълкуване направи представител на БСП, а орисва на трудности и неочаквани проблеми заради голямата лява коалиция, които поставят под съмнение повишаването на изборния резултат.

Лош късмет и на предходните избори и сега, все бюлетина 4 да им се пада, но може и да не е случайност, а Съдба.

“Има такъв народ”

Бюлетината е с №22 - носител на самовлюбеност и на кармична разплата, но и на невъзможност да бъде хвърлен спасителен пояс, ако гласувалите за партията сами не осъзнават опасностите и пътя за спасение.

Редукцията на 22 до 2 минава през 11 и е недвусмислен знак, допълнен от съвпадението му с изборния ден и със старта на кампанията, че както партията е използвана и ще бъде забравена, така и гласувалите за нея са единствено употребени за нечии скрити цели, различни от прокламираните.

Като астрологична характеристика резултатите на ИТН трябва да са по-слаби от тези на предходните избори, независимо че омразата в обществото все още е разболяващо наситена, но имайки предвид машинното гласуване, основано на лесно манипулиреума компютърна програма, може и да ги направят първа политическа сила.

ДПС

С пътуването на лидера на ДПС до Турция и срещата му с президента Ердоган ДПС не си помогна, а си навреди. Изказването на Карадайъ, е унизително за България, който имал друга родина.

Не бива да е изненада, ако имат отлив на избиратели у нас, но пък може да получат повече гласове в Турция, зависи как отвъд границата са приели желанието им за стройна организация на машинния вот.

Изборната бюлетина е с номер 7 - изискваща анализ и самоанализ, за да не се окажат направили погрешните крачки, след които връщането назад да е невъзможно.

Годината на изборите е подвластна на материални стремежи и кармична разплата. Месецът е на стабилизация, но денят е на прибързаност, отдалечаваща новото възходящо начало.

Заради фактът, че кампанията започва в ретрограден Меркурий и официалната ѝ дата е в месец на промени на ДПС и в ден отново на анализ, празнодумното и приповдигнато говорене им вреди.

“Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ”

Привидно денят на подписване на споразумението между трите партии е носител на мощно пробуждане.

Изборната бюлетина с номер 16 е носител на изискването да се примиряват винаги с втората позиция, а тълкуването на числото като номер на бюлетина е, че създавайки парламентарна група, няма да са склонни или ще бъде предмет на трудни преговори да дадат подкрепата си на водещите партии.

“Демократична България”

Изборната бюлетина е с вибрация 23 - носител на промяна, редуцирана до простото число 5, като бюлетината на ГЕРБ-СДС, но при ДБ изискването за успех е да търсят причината за провалите си в своите действия, вместо да винят целия свят и опонентите си.

Стартът на предизборната кампания им носи общителност, в месец на емоции и празнодумство, а началото е в ретрограден Меркурий и в ден на кармична разплата, разкриващ желанието не само да се облажат от кацата с меда, но и да се видят като материални господари.

Няма астрологични признаци резултатите им да са забележимо различни от тези на предходните избори.

“Изправи се! Мутри вън!”

В изборния ден личната година на движението е все още на емоции, съгласно датата на подписаното споразумение, месецът на анализ и осъзнаване на грешките, а денят - на неконтролируеми емоции, на словесна и физическа ненаказана агресия, но Кармата всичко помни.

Изборната бюлетина е с номер 8 - на кармична разплата спрямо народа, но и на народа спрямо тях. Скритото послание на вибрацията е, че всичко е за пари, а думите са мъгла за мразещи глупци.

“Гражданска платформа Българско лято”

Създадена е в ден на промени, в месец на такт и търпение и в година на промени. Денят е общата вибрация са носители на общителност и партньорства основани на материален интерес.

Дотук добре, но партията е създадена по време на първото ретроградно движение на Меркурий за 2021 година, което не обещава постигане на целите, особено ако се разчита на страх, заплахи и скрита от обществото агресия.

Бюлетината с номер 15 е носител на стремеж към стабилност, но вследствие на измами и некоректни действия, защото само така вибрация 15 може да позволи да се докопат до представителство в народното събрание.

“Ляв съюз за чиста и свята република”

Бюлетината с номер 17 е носител единствено на мечтания за пари, много пари и на мъст спрямо всички, дори към подобните на тази коалиция партии, включително и към БСП.

Мечти за унищожение на свобода, на хора, дори на анархо-демокрацията в България върлуват в тази коалиция, слава Богу, че значението им като астрологични заложби е нищожно.

Новините от днес и със задна дата