понеделник, 7 юни 2021 г.

Страшни ЯМР на бременни жени смразиха мрежата

 Страшни ЯМР на бременни жени смразиха мрежата СНИМКИ 

Жителката на Лондон, Katie ZiziFothSi, наскоро научи, че през първия триместър на бременността на бъдещите майки не се препоръчва да правят ЯМР - до този момент плодът е най-податлив на така наречените тератогенни фактори, които допринасят за появата на вродени малформации. 




Виждайки какви снимки се получават при бебета, момичето излага своята теория защо лекарите са против. Вижте сами.

"Истинската причина, поради която не се препоръчва да се прави ЯМР по време на бременност, е, че тогава майките ще разберат, че носят демони от кошмари, и ще бъдат ужасени (напълно основателно),"  пише ZiziFothSi.


Британката сподели своите наблюдения в личния си акаунт в Twitter. Според момичето при тези сканирания зародишите приличат повече на конниците на апокалипсиса. И съдейки по коментарите под публикациите на Кейти, хиляди хора са съгласни с нея. Ето няколко забавни мнения от потребители на социалната мрежа:

"От друга страна, това означава, че всички сме били кошмарни демони някога! Леле, никога не знаех колко съм била готина, когато съм била зародиш," пише Rootfsext2gz.


"Господи, не мога да го понасям, но не мога и да откъсна очи," добавя Чинчилазла.

Сред коментаторите обаче имаше и такива, които дори не можеха да повярват, че тези снимки могат да бъдат реални. Е, сладките деца приличат ли на дявола? "Отказвам да вярвам, че всичко това е реално! Това е фалшификат? .." - надяваше се Turning_Pages7. 


Но авторката беше категорична - всички снимки са истински и са взети от публикации в медицински списания.


Кейти също отбеляза, че лицата на възрастни на ядрено-магнитен резонанс също изглеждат абсолютно ужасно, но те са "с около 200% по-малко кошмарни". По-долу е доказателството на автора

Постът на Кати за нула време стана вирусен. Само за няколко дни туитовете бяха оценени от повече от половин милион потребители на социалната мрежа и почти 100 хиляди души споделиха този ужас./БЛИЦ.

Новините от днес и със задна дата