четвъртък, 11 март 2021 г.

Германски ясновидец зловещо: И Третата световна война ще пламне от Балканите!

  

И до днес съществуват множество истории и легенди за германеца Алоис Ирлмайер, които казват, че той е могъл да вижда в бъдещето, съобщава kosmo.at.

Твърди се, че след Втората световна война Ирлмайер е помогнал на много хора да намерят своите роднини. По този повод дори бил осъден на затвор, но го освободили, когато станало ясно, че няма как да знае всичките тези неща, ако няма дарбата на ясновидец. 

Според неговите пророчества Третата световна война предстои. Това е неизбежно и ще бъде извършено в средиземноморските страни и Близкия изток. И всичко ще започне с убийство на Балканите.

Ирлмайер цитира войната в Близкия изток като предвестник, който ще се засилва.

Морските сили ще се опитат да се борят с голям враг в Средиземно море. Дори ако всички работят за мир, ситуацията ще е повече от напрегната.

Ето в какъв ред предвижда той Третата световна война:

1. Първо идва просперитет, както никога досега!

2. Следва отстъпничество, както никога досега.

3. Морална корупция, както никога досега.

4. Голям брой чужденци навлизат във въпросната балканска скрана. 

5. Има голяма инфлация. Парите губят все повече от стойността си.

6. Скоро следва революция.



"Двама мъже убиват трети високопоставен мъж, плащат им други хора. Единият убиец е нисък чернокож, другият малко по-висок със светла коса. Мисля, че ще е на Балканите, но не мога да кажа точно."

„Убийството се разиграва за една нощ. Виждам ясно три числа, две осмици и деветка. "
„Не знам какво означава това, не мога да кажа за известно време. Но действително запалителната искра попада в бурето с барут на Балканите: виждам как пада „голям човек“, до него лежи кървава кама “.

Точната дата на Третата световна война?


Както при много други пророчества, Ирлмайер не дава точна дата.

Според експерти двете осмици и едната деветка, споменати по-горе, могат да се интерпретират по следния начин: Според тях Третата световна война ще се състои на 18 август. до 09.09./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата