вторник, 16 март 2021 г.

Кметът Димитър Николов поздравява социалните работници по случай професионалния им празник

 Кметът Димитър Николов поздравява социалните работници по случай професионалния им празник

„Уважаеми съграждани,

Отправям най-искрените си поздравления и благодарности към всички работещи в социалната сфера по случай професионалния им празник! Вие сте хората, които всеки ден сте на предна линия – състрадателни, милосърдни и подкрепящи. Това е особено показателно през последната година, когато толкова много хора се оказаха в трудно положение, заради епидемията, обхванала света.

В тези трудни дни приемете моята искрена благодарност за вашето себераздаване, стоицизма и безсънните нощи. Вашата работа е тежка и отговорна, но хуманна и ви кара да се чувствате пълноценни и удовлетворени в края на работния ден, защото сте помогнали на най-уязвимите сред нас.

Въпреки пандемичните условия, Община Бургас тази година успя да разшири чувствително спектъра от предлаганите социални услуги. Разкриха се много нови звена, в които ежедневно се полага грижа и подкрепа за нуждаещите се от помощ хора. Предоставяните в тях услуги са на високо професионално ниво, благодарение на вашата компетентност, морал и чувство за дълг.

Благодаря ви от името на всички наши съграждани, на които помагате всеки ден! Усилията, които полагате, отдавна са заслужили моето и на бургазлии уважение и признание!

Пожелавам ви да бъдете здрави и да продължавате да раздавате своето неизчерпаемо милосърдие и подкрепа на всички, които са в нужда! Нека думичката „Благодаря“ превръща всеки ваш делник в празник!

Честит Ден на социалния работник!“

Димитър Николов

Кмет на Община Бургас

Новините от днес и със задна дата