сряда, 3 февруари 2021 г.

Дъщерята на актьора Ришар Бери го обвини в кръвосмешение

  

Колин - голямата дъщеря на френския актьор Ришар Бери, го обвини, че я е изнасилвал и нападал сексуално, когато е била малка - нещо, което той отрича, съобщи АФП. Властите са започнали разследване, след като е била подадена жалба на 25 януари, съобщава life.dir.bg.

Колин Бери е на 45 години. Тя пише в Инстаграм, че "баща ѝ я е целувал по устата с език", и че "е трябвало да участва в сексуални игри в контекст на семейно насилие".

Ришар Бери отхвърли "тези отвратителни обвинения", както що се отнася до Колин, така и за другите си деца. Той подчерта в Инстаграм, че разказът на дъщеря му се променя с времето.

Тя отговори, също в Инстаграм, че се променя не нейният разказ, а неговото отношение - от насилие към молби всичко да бъде забравено, за да не бъде изкаран "педопрестъпник".

Според Ришар Бери тези обвинения са започнали преди седем години, когато новата му съпруга е била бременна. Той добави, че се е опитвал да разговаря с Колин, като е обсъждал всичко с психиатри, роднини и приятели. 

Колин отново подновила твърденията след излизането на книгата на Камий Кушнер, в която обвинява доведения си баща Оливие Дюамел, че е нападал сексуално брат й, когато е бил тийнейджър. Тя даде кураж и на други жертви да проговорят, особено в социалните мрежи с хаштаг #Metooinceste (Аз също кръвосмешение).

Ришар Бери е френски актьор и режисьор, придобил слава далеч отвъд границите на родината си. Роден е през 1950 г. в Париж, но има алжирски корени. В кариерата си има над 100 филма, сред които "Цигуларят", "Безсмъртният", "22 куршума" и др.

Новините от днес и със задна дата