сряда, 24 февруари 2021 г.

Явор Бахаров с разтърсваща изповед след присъдата

  

Явор Бахаров понесе сериозни последици след гафа, който направи в Банско, качвайки се пиян и употребил наркотици на колата си. Това пише в. "Галерия". 

Актьорът получи ефективна присъда, но я обжалва и до дни ще стане ясно дали ще влезе в затвора или ще бъде оправдан. Но каквото и да е решението на съда, Бахаров вече плаща цената за неразумното си поведение, което почти му коства кариерата. Той признава, че непосредствено след него е имал чувството, че публиката се е дистанцирала от него.

"Много ме заболя, че разочаровах публиката, но в крайна сметка няма как да ѝ се сърдя. Мога да се сърдя само на себе си, че бях изпаднал в онзи период, от който се надявам да изляза окончателно.

Сцената и работата ми са това, което ме извади на повърхността. И най-вече приятелката ми Рая - без нея нямаше да мога да стигна до никъде. Тя ме издърпа от дупката", признава Явор.


Той се страхува дали зрителите няма да загърбят сериала "Съни бийч" заради него. Бахаров играе ролята на наглия богаташки син Никола, главен управител на хотела на баща си. Приятелката му Рая също търпи негативи от лошата му слава.

Когато я вземат на работа в "Преди обед" по бТВ, хора я заливат със злостни коментари, че и тя е като гаджето си. Рая не крие, че е живяла с тази стигма твърде дълго и твърди, че инцидентът с Явор поставил на изпитание връзката им. Двамата са заедно от пет години, но най-накрая разбрали, че не могат един без друг.

Новините от днес и със задна дата