сряда, 13 януари 2021 г.

Добра новина за Димитър Рачков

  

Актьорът Димитър Рачков стартира собствено шоу по Нова телевизия, това пише в. „Галерия“, позовавайки се на свои източници. Според запознати предаването ще започне през пролетта и ще бъде веднъж седмично, а негов продуцент ще е Маги Халваджиян.

Освен че ще разсмива зрителите със своите скечове, Рачков ще кани като гости популярни личности. Това е и една от причините той да не води новия сезон на „Като две капки вода“, което се очаква да започне в края на февруари. 

Най-вероятно в предаването ще го замести неговият колега Герасим Георгиев - Геро, който се справи успешно с задачите си в „Маскираният певец“. Рачков трябваше да започне собствено шоу по Нова телевизия още през есента на миналата година, което наложи рокади в „Маскираният певец“. 

Тъкмо затова на неговия стол тогава седна Геро, но предаването на Рачков така и не се завъртя в ефир. Актьорът в момента няма други сериозни професионални ангажименти, след като показва успешното си „Забранено шоу“ зала „Армеец“ през октомври миналата година. Зрителите са особено радостни от новината, че ще могат да гледат на екран отново един от най-талантливите комици и имитатори.

Новините от днес и със задна дата