петък, 8 януари 2021 г.

Даяна трябвало да се преструва на Камила, за да получи любов от Чарлз

  

За трагичната любовна история между принцеса Даяна и принц Чарлз сме чували много. Тя бе наситена с твърде много интриги, изневери и унижения, за да продължи във времето, пише woman.bg. Но краят ѝ съвсем не е бил най-болезненият момент за Даяна, а по-скоро бавният и мъчителен път към него.

Принцесата на народа, която години наред е стискала зъби, за да спаси семейството си, е била подложена на какви ли не изпитания. Да не подценяваме и тежестта на кралския протокол, с който е трябвало да се съобразява. Тя обаче успя да спечели любовта на Англия, любовта на света, и до днес всички я наричаме „любимата принцеса на народа“.

Въпреки всички мъчителни години, в които не е получавала любов от съпруга си, въпреки че той ѝ е споделил, че не я обича още в нощта преди сватбата им. Нещо повече – един от биографите на фамилията със синя кръв сподели шокиращ факт, свързан с пикантни подробности около отношенията между Даяна и Чарлз. Според Робърт Лейси лейди Ди се е шегувала с приятелките си, че единственият начин да привлече вниманието на мъжа си между завивките, бил, ако го напие. 

Една от тях обаче я посъветвала да стигне по-далеч, като приглуши осветлението в спалнята и си сложи перука, с която да прилича на Камила. Даяна посрещнала съвета със смях, но същевременно сърцето ѝ се късало от мъка.
Защото знаела, че просто трябва да се примири, че в живота на Чарлз има друга жена. Самата лейди Ди говори открито за проваления си брак в телевизионно интервю още през 1995 г. - година преди разводът да бъде финализиран.

„В този брак бяхме трима, беше малко пренаселено.“ А през 1992 г. тя сподели в друга телевизионна изява, че с Чарлз отдавна не са интимни. Даяна е откровена, че сексът помежду им не е липсвал, но е бил някак странен. Принцесата на народа разкрива, че крахът в спалнята е настъпил малко след раждането на принц Хари.

Новините от днес и със задна дата