петък, 11 декември 2020 г.

Високопоставен израелски учен: САЩ участват в галактическа федерация на извънземни

 

Извънземните цивилизации съществуват и си сътрудничат с хората на Земята твърди високопоставен израелски военен и авторитетен учен, предават The Jerusalem Post, NBC News и други световни медии цитирани от technews.bg.

Хаим Ешед, бивш ръководител на израелската програма за космическа сигурност към военното министерство и професор в Института за космически изследвания Ашер Технион, направи сензационно изявление.

Според него, извънземните не само съществуват, но вече взаимодействат с човечеството.

В интервю за израелския вестник Yediot Aharonot Ешед казва, че е създадена "Галактическа федерация", в която си сътрудничат представители на извънземни цивилизации и хора. "Галактическата федерация" има тайна подземна база на Марс, където извънземни и американски специалисти работят рамо до рамо. Целта на съвместната работа е да се разбере Вселената, нейната структура и закони на съществуване.

Според учения, израелските и американските власти са добре запознати със съществуването на извънземни и разполагат с цялата информация за работата на Галактическата федерация. Според израелецът за проекта намекнал неотдавна и американският президент Доналд Тръмп, но той бил разубеден от федерацията да не разпространява подобна информация с аргумента, че човечеството все още не е готово за такива знания.

"Ако преди пет години бях говорил за това, което разкрих днес, щях да бъда хоспитализиран. Но нещата сега са различни. Няма какво да губя - аз съм авторитетен специалист, имам признание в научната общност. Можеха да ни кажат за съществуването на извънземни, но това не бе направено от страх от масова истерия. "Галактическата федерация" чака човечеството да достигне етапа на развитие, когато ще проумее космоса и ще научи за извънземните", цитира думите на 87-годишния учен The Jerusalem Post.

Хаим Ешед, който оглавяваше космическата програма на израелското министерство на отбраната в продължение на 30 години, не разкрива подробности за сътрудничеството между извънземните и властите на поне две земни държави, както и дали извънземните цивилизации ще се свържат със земните жители в близко бъдеще.

Ешед представи и новата си книга "Вселената отвъд хоризонта - разговори с професор Хаим Ешед", заедно с други подробности как извънземните са предотвратили ядрен апокалипсис и кога можем да посетим "Мъжете в черно".

Новините от днес и със задна дата