понеделник, 28 декември 2020 г.

Снимка на изверга, накълцал брутално Милен Лудия в Бургас

  

Флагман.бг разпространи снимка на 31-годишния Драгомир Вълев, който уби по изключително брутален начин приятеля си Милен Радев, по прякор Лудия. От няколко месеца Драгомир е една от най-често срещаните физиономии в Бургас.

Той е бездомен, нощува по пейки и навеси, където има завет. След като намушкал Милен с ножа си, отишъл на обичайната си разходка край елхата на пл. "Тройката", където всъщност е арестуван от полицейските служители. Припомняме, че Вълев "накълца" другаря си с повече от 30 удара с нож след пиянски скандал в апартамента на втория етаж на вход 9 в 55-и блок на жк "Славейков". 

Драгомир оставил обляното в кръв тяло на Лудия, метнал му отгоре едно родопско одеяло, заключил входната врата на имота и си заминал. Няколко дена по-късно тялото бе открито от бащата на Радев. Вълев няма постоянен адрес, но се сближил с Милен, у когото често оставал да нощува. Той е осиновен, майка му починала рано, а баща му не му обръщал никакво внимание, което го превърнало в аутсайдер. 


Едва завършил 6-и клас вече се бил превърнал в краен маргинал, след което започнали проблемите му с правосъдието, а животът му се съсипал. Бургазлията е бивш пандизчия. Използван е от бургаски мутри преди 15-ина години за палежи на коли, за което е осъждан ефективно. 

През 2011 г., току-що излязъл от затвора, той уби клошаря Иван в центъра на Бургас, след като го наръга във врата и го остави да умре в адски мъки на пейка на „Александровска”. За това деяние бе осъден на 8 години. Драго е пуснат на свобода през ноември м.г., а през август 2020 г. се замеси в нов скандал, след като пак намушка с нож охранител от Конната база. 

Бургазлии могат да бъдат спокойни, защото предвид богатото му криминално досие вероятността да прекара дните до края на живота си в затвора е огромна.

Новините от днес и със задна дата