сряда, 23 декември 2020 г.

Кубрат бил на разпит в съда, служител на ГДБОП твърди, че е използвал услугите на проститутка

  

                                     Снимка: "Булфото"

Кубрат Пулев е бил призован в Апелативния специализиран съд, за да даде показания по делото за бар "ВИП Скандал", функционирал в бившия хотел "Шератон" до 31 януари 2013 г., когато бива разбит от Главна дирекция "Борба с организираната престъпност", чиито служители тогава арестуват пет души.

Причината боксьорът да бъде повикан на разпит, състоял се през септември т.г., са думите на един от агентите на ГДБОП, твърдящ, че спортистът не само е бил чест посетител на заведението, но също така е използвал услугите на проститутка, предава в. "България днес", позоваващ се на документите по делото. 

Мъжът разкрил, че от прилаганите по случая специализирани разузнавателни средства е чул как бившият партньор на Андреа се обажда на управителя, за да си поръча момиче. "Една от Плевен", уточнява антимафиотът.

Пулев обаче отрича това да е било така. В показанията си той признава, че е посещавал в клуба, защото бил от малкото, чиито врати били отворени до късно през нощта. Той подчертава, че единственото, което е правил там, е да разпуска с приятели на по питие, да слуша хубава музика и гледа танцьорките. Нищо повече.

"Никога не съм използвал момичетата от бара с други цели, включително и сексуални. Аз лично не съм употребявал никакви момичета там, нито ме интересувало, нито съм ходил затова ", казва Кубрат Пулев пред магистратите, цитиран от таблоида.

Спортистът казва, че не познава въпросните млади жени и категорично заявява, че не е посещавал хотелската част, като даже приканва да бъдат проверени регистрите, за да бъде доказано, че не е бил сред гостите на "Шератон" и никога не е наемал стая там.

Съдиите го питат и за телефонния номер, който е ползвал по това време. Първоначално Кобрата изразява готовност да го предостави, но впоследствие казва, че не може да си го спомни.

Новините от днес и със задна дата