четвъртък, 24 декември 2020 г.

Веси Бонева се катери с бебе на ръце по стълба, за да се прибере у дома вече 6-и месец

  

Истината скоро ще излезе наяве!!! И човекът, който забрани достъпа до родната ми къща - човека “съсед” в чиято къща сме си играли като деца с неговите деца, имаше смелостта да направи най-глупавото си решение в живота!

Да забрани достъпа на моето семейство, моя дом по лична карта, новороденото ми детенце, което все още не влязло в майчината къща, сестричката ми която е в 9 месец и очаква своята първа рожба!!!! С тези думи, написани във Фейсбук, певицата Веси Бонева алармира, че не може да влиза в дома си, пише в."Монитор". 

Подходът към къщата ѝ в пловдивския квартал „Коматево” е запушен от съсед, който е и собственик на имота, през който певицата и майка ѝ са преминавали. Веси Бонева казва, че ще посрещнат Коледа в този ад и че чака институциите да се намесят вече шести месец, за да решат проблема. 

По думите ѝ е наела адвокат и е завела дело в съда, за да може да получи правото свободно да преминава и да влиза в родния си дом без да използва стълба. 


„Не е човешко, какъвто и спор да имаш с майка ми Венета Бонева, да отнемаш правото ми на достъп, в собствената ми къща. Да не мога да се прибера с детската ми количка за Коледа или да изведа любимото ми куче на разходка, това не е нормално и отново – не е човешко. Съжалявам!!!!! 

Разправяйте се колкото искате за каквото искате, но си махнете глупавата врата, която ограничава достъпа до нашия дом!!!!!”, казва тя. В социалните мрежи ѝ отговаря съседът, който е сложил метална врата към къщата на Боневи. По думите му за подхода има договор, който той е подписал с майката на певицата. 

„Законът е за всички! Не желая през имота ми, за който съм платил не малко пари, да минават чужди хора- основно мъже ! Не желая, поради това, че майка ти в нарушение на закона е затворила входа си отпред и присвоила общи части, да минава през моя собственост! И виновна за всичко е само майка ти, не аз!”, казва комшията. 

Той обяснява, че майката на певицата – Венета Бонева, имала срок да отвори входа си, както е било в оригиналния архитектурен проект. Срокът ѝ за това бил до 11 декември т.г. „И когато си премахне незаконното строителството и поставените в моята част на ползване вещи, може да има претенции към мен! 

Съгласно подписаният договор, с нотариална заверка на подписите, само майка ти има право на преминаване, не ти и сестра ти, а още по- малко разни непознати мъже, които я посещават! И моля, не намесвай други хора в нашия гражданско - правен спор! Гледай си семейството и музиката!”, отвръща на удара съседът.

Новините от днес и със задна дата