неделя, 29 ноември 2020 г.

Скандално! Сервитьорка хока лекарите за К-19, щяла да ги нарита като кучета

  

За възмутителна и доста смущаваща публикация на Теодора Павлова във Фейсбук по адрес на лекарите и всички, които се борят на първа линия с COVID-19 и спасяват нашите животи, съобщава сайтът Трибюн бг.

От думите на дамата става ясно, че тя работи в ресторантьорския бранш и най-вероятно е сервитьорка. Теодора Павлова не спестява критики и обидни квалификации към докторите и целия медицински персонал.

Постът ѝ провокира доста негативни коментари сред шокираните потребители в социалната мрежа. 

Ето част от публикацията на Теодора Павлова: „Един въпрос ме мъчи – и той е как така, когато заведенията се пръскат по шевовете и всички техни величества – клиентите, искат да бъдат напоени и нахранени, ние отговарящият персонал успяваме да откликнем на всички техни прищевки и да ги поемем всичките. 

Трябва ли ние да затваряме заведенията и да не ги настаняваме, щото видиш ли нямаме достатъчно персонал или места за настаняване.
Та и същата работа сега - докторите и персоналът в медицинските заведения не издържали на напъна и дайте да затворим цялата държава. 

Това ако не е ирония на съдбата ….. друго не мога да го нарека, лигльовци. Да го ду*ате!! Следващият път, в който си проявите претенциите относно нашата работа и искате велико място в ресторанта, имайте късмета да сте на мой район. Ще ви изритам всичките лекари и прочие като кучета.“


Новините от днес и със задна дата