понеделник, 23 ноември 2020 г.

„Да украсим Бургас” за 14-и път ще вдъхне надежда, красота и светлина с вашата коледна магия

 

Този декември ще бъде по-различен за всички нас - в Бургас, страната и целия свят. Но заедно с трудните дни през тази година, последният месец от календара носи със себе си и най-чаканите празници, събрали в себе си вярата, топлината на дома и надеждата за доброто, което предстои.

Споделете вашето усещане за празничност в това различно за всички ни време, което наложи нови правила на общуване. Включете се в инициативата "Да украсим Бургас" и нека заедно да подарим светлина, красота и усмивки.

Желаещите да участват трябва да изпратят снимка или кратко видео, с което да демонстрират как са украсили външни фасади на офиси, магазини, жилищни блокове и обществени сгради в Бургас.

Конкурсът се организира за 14-и пореден път в навечерието на коледните празници. Записването е лесно и включва само две стъпки - трябва да направите снимки или видео на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: media@burgas.bg. Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес. Предложенията се приемат до 20 декември, неделя.   

Ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически комплекс "Акве Калиде" през новата 2021 година са част от наградите, които очакват финалистите. За класираните на призови места ще има и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие "Морски знаци". 

*Втората снимка е любезно предоставена от Senna Ayd.

Още снимки

Новините от днес и със задна дата