понеделник, 12 октомври 2020 г.

Близки на убитата и нарязана Антония проговориха за бурната ѝ връзка с Любомир ВИДЕО

  

Близките на изчезналата Антония, чиито останки се предполага, че са открити на 3 октомври в Радомирско, разказват, че за последно са я видели в деня на изчезването ѝ - Ивановден. Тогава им казала, че отива за няколко дни в Радомир при Любомир – мъжът, с когото имала връзка от около 4 години. Отношенията им били бурни.

Според майката на 30-годишната жена, понякога използвали наркотици, не рядко се стигало и до агресия. 

„Имаше белег на челото и е споделила пред снаха ми, че е от Любо и ако не е била майка му, е щяло да стане много по-лошо”, разказва пред Нова телевизия майката на Антония – Нели Стойнева. Тя добавя, че е имало и молба за ограничителна заповед. След седмица обаче се обадили на Антония и тя разбрала, че това значело никога повече да не вижда Любо и не се съгласила. 4 дни след изчезването ѝ Любо заминал за чужбина. Полицията казва, че първо е бил в Германия, Австрия, а сега се намира в Италия. 

От тогава до днес, семейството на изчезналата жена не може да се свърже с него. Майката на Антония се опитвала да разбере повече от бащата на Любомир. Звъняла му, той казвал, че нищо не знае, а последните месеци спрял да отговаря на обажданията ѝ. Сега разследващите не казват как са стигнали до останките. Но едно от предположенията е, че именно бащата на Любомир ги и завел до мястото.

„Нищо не мога да кажа. Води се следствие”, казва той. Засега няма нито обвинени, нито задържани за изчезването на Антония. Самоличността на жената, чийто труп е открит в началото на месеца, тепърва ще се установява. Освен останки е открит и куфар с коса. „Открит е женски череп, челюст и куфар с коса. 

Тъй като от януари се издирва лице от женски пол, имаме предположения че останките са на това лице. Те са дадени за ДНК анализ”, казва говорителят на ОП-Перник Албена Стоилова. От прокуратурата казват, че е образувано дело за отвличане. Ако ДНК експертизата се потвърди, работата ще продължи за убийство.

Новините от днес и със задна дата