понеделник, 26 октомври 2020 г.

Проститутки, травестити и наркомани превърнаха в свърталище известна сграда в Бургас

  

Някогашната база на „Комфорт” ООД – фирмата, която държеше маршрутките в Бургас до 2016 година, е превърната в свърталище на проститутки, наркомани и бездомници. За това сигнализира Стоян Тонев, цитиран от Флагман.бг.

Несретниците се събирали в изоставените халета край стадион „Черноморец” от поне 3-4 месеца, твърди Тонев. По думите му там от известно време заработвали проститутки и травестити, които след дългогодишна битка бяха прогонени от района на Старата поща. 

Те дебнели клиентите си на ул. „Спортна” и после ги придърпвали в тайното „любовно гнездо” в автомобилните халета на бившия собственик на маршрутките. 

Днес около 11 часа нямаше нито един човек в района, но имаше следите, че мястото се обитава. В две от помощните бараки имаше пригодени специални места, наподобяващи на легла. 

В основната сграда, където се ремонтираха маршрутките, има още една изоставена кола, която изглежда се ползва със същата цел – седалките са спуснати и дори на единия прозорец е поставен картон, явно за да не пече слънцето. 

Някогашните административни помещения на втория етаж, по всичко личи, че също се обитават. В едно от тях имаше възглавница и дюшек, а в друго – бяха събрани няколко бюра, с които е направено нещо като легло. Вижте повече във видеото:

Новините от днес и със задна дата