вторник, 7 юли 2020 г.

Гнусни разкрития за кървавата драма на задната седалка на такси в Слънчев бряг

Изплуваха нови подробности за кървавата драма, разиграла се на задната седалка на такси в Слънчев бряг във вторник сутрин. 39-годишният Пламен Теменужков Кирилов от София алармира по тел. 112 ченгетата в ранните сутрешни часове, че смята да сложи демонстративно край на живота си, припомня flagman.bg. Той бе паркирал таксито си пред магазин „Магнит“ в центъра на курорта. Обаждането бе в 7:00 ч. При пристигането на първата патрулка младият мъж е напуснал шофьорската седалка с пистолет в ръка и е седнал отзад. Гръмнал се е веднага в главата. Установено е, че пистолетът е преправен от газов в боен. Софиянецът е стар познайник на органите на МВР. От години лятно време държал проститутки на територията на Слънчев бряг.
Пристигнал за настоящия сезон вчера и се настанил в евтина квартира в Равда. Бил в окаяно финансово състояние. Формално се цанил за таксиметров шофьор на бургаска автомобилна компания. Именно с такива автомобили из курортите разнасят проститутки и се правят доставки на специфични стоки по нощните заведения.
По първоначални данни самоубийството е било заради несподелена любов към 28-годишната Сюлея Сюлейманова. Тя имала 3-годишно момиченце от него, което обаче и досега не било припознато. Сюлея и нейна приятелка са били настанени от близо седмица в сграда „Перла“, на чийто партерен етаж е магазин „Магнит“.
Снощи Пламен е имал среща с двете жени, при която е възникнал бурен скандал. Темата обаче не била любовна разлъка, а бизнес, свързан с продажба на телата на двете жени. От доста време Пламен бил техен сводник на територията на Южното Черноморие и той ги предлагал на клиенти.

Двете жрици на любовта обаче от известно време били доста задобряли в професията и предприели драстични мерки за освобождаването си от сводника, който ги вкарал в бизнеса. Те си направили самостоятелни профили в сайтове за секс услуги. Сюлея, например, струва 100 лева за час – така е обявила в сайта „Адам и Ева“.
Слоганът ѝ е: „За искащи и можещи“. Тя предлага „стандартен секс“ и разновидности на BDSM – това е абревиатура на садо-мазо техники: „връзване, доминация, садизъм, мазохизъм“. За тази услуга цената е най-висока. За „френска с кондом“ и „масаж с освобождаване“ сумите са по-ниски. Подобна майсторка е и приятелката ѝ.
Двете пресметнали, че нямат нужда повече от господар. Това докарало Пламен до нервен срив, затова си теглил и куршума, твърдят от изданието. Той е стар познайник на СДВР. Преди време имал подобен инцидент с бивша приятелка - също проститутка. И тогава насочил газов пистолет и стрелял по нея. Има дебело криминално досие. Трупът му ще бъде изследван и за наличие на наркотици.

Новините от днес и със задна дата