петък, 3 април 2020 г.

Танцуващият милионер Джанлука отправи гореща оферта към DJ Дамян

Известният диджей Дамян направи революция в социалните мрежи. Той бе първият, който се сети да направи онлайн дискотека, след което примера му последваха хиляди.

Всяка вечер Дамян забавлява хиляди фенове от различни точки на страната, които са зажаднели за парти, хубава музика и шоу. Предвид удължаването на извънредните мерки, Дамян ще продължава с включванията си онлайн, където събира голяма аудитория.

Наш източник издаде, че един от феновете на нашия диджей е известният в цял свят Джанлука Ваки. Той стана популярен като "танцуващия милионер" и с клипчета от луксозни яхти и барове успя да прикове вниманието върху себе си.

Случайно попаднал на едно от онлайн партитата на Дамян и помолил негов приятел българин да му преведе какво говори. Харесал е държанието на Дамян и по-късно му написал, че е истински шоумен и заслужава по-голяма сцена. 

Нашият източник твърди, че татуираният италианец Джанлука се е свързал с Дамян и му отправил доста гореща оферта. Първо се поинтересувал дали английският език на Дамян е на ниво и дали би приел да направи парти на една от неговите луксозни яхти след края на пандемията.


Не знаем дали Дамян е приел офертата и въобще за какви пари е говорено, но със сигурност такава възможност не се изпуска. За никого не е тайна, че най-скъпите и весели партита в света се правят именно от Джанлука, който не случайно се е спрял на Дамян, който в България е сочен за шоумен номер едно!/show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата